O Meni

Irina Lončar dr.vet. med.

Rojena sem na Hrvaškem, v Zagrebu. V najstniških letih sem se z družino preselila v Kalifornijo, kjer sem končala srednjo šolo. Svojo prvo fakulteto sem zaključila na univerzi Columbia v New Yorku, smer Nevrobiologija in vedenje (Neuroscience and Behaviour) (2002). Študij veterine sem nadaljevala v Londonu, na Royal Veterinary College, kjer sem pridobila tudi naziv dr. veterinarske medicine, MRCVS (2007).

Po zaključku študija in delu na veterinarski kliniki v Londonu, sem nadaljevala svoje izobraževanje s pridobitvijo certifikata za veterinarsko akupunkturo in “dry needling” in tako postala članica Britanske zveze veterinarskih akupunkturistov (Association of British Veterinary Acupuncturists) (2009). Po svoji vrnitvi v domače kraje sem se nadalje izobraževala pod mentorstvom priznane hrvaške akupunkturistke za živali, Dr. Alme Marukić Čalić.

V Sloveniji kot vet akupunkturistka delam od leta 2011.

Moj pristop k terapiji

Zdravljenje smatram kot sproščujoč postopek in vašega ljubljenčka obravnavam na celovit način: vsaka terapija je prilagojena posameznemu primeru, zato si vsakega pacienta vzamem dovolj časa. Terapije nikdar ne bodo izvajane v naglici in vedno si bom vzela čas za odgovarjanje na vaša vprašanja. Med terapijami se osredotočam zgolj na pacienta in na način kako mu pomagati ozdraviti.

Moje poslanstvo ni zgolj podati svojega medicinskega mnenja, temveč zagotoviti tudi svojo iskreno skrb in prizadevanje za čim boljše zdravje vašega ljubljenčka.

Priznavam in upoštevam tako klasično zahodno medicino, kot tudi tradicionalno kitajsko medicino, saj menim, da sta obe ključnega pomena pri zagotavljanju čim boljše oskrbe pacienta. Če pa je le možno, poskušam nadomestiti klasična zdravila z akupunkturo.

TEL: 069 932 180

Ljubljana

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close