Konzultacija

Kaj obsega konzultacija?

Prijava na konzultacijo je mogoča ne glede na to, ali se boste pozneje odločili za akupunkturno zdravljenje svojega hišnega ljubljenčka ali ne.

Vanjo je vključena podrobna analiza preteklega zdravstvenega stanja vašega hišnega ljubljenčka, razprava o trenutnem zdravstvenem stanju in posvet o možnostih zdravljenja, ki bodo vašemu hišnemu ljubljenčku omogočile čim boljšo kakovost življenja.

Najpogosteje je predmet posveta bolečina, zato poskušamo ugotoviti vrsto bolečin, ki jih ima vaš hišni ljubljenček, na kakšen način bolečine vplivajo na njegovo življenje, kakšno zdravljenje je potrebno in kakšne spremembe življenjskega sloga lahko pri tem pomagajo. Pogovorimo se o nadaljnjih veterinarskih diagnostičnih testih in postopkih, ki bi lahko bili koristni, ter o ostalih metodah zdravljenja (kot je fizioterapija) in kateri klinični/zdravstveni centri izvajajo storitve, ki jih vaš hišni ljubljenček potrebuje.

Nato opravimo podroben pregled zdravil, ki bi vašemu hišnemu ljubljenčku pomagala takoj in tudi dolgoročno:

Določimo klasična veterinarska zdravila proti bolečinam, ki lahko, ob primernem jemanju, zelo pomagajo vašemu hišnemu ljubljencu, ter preučimo komplementarno/alternativno medicino in najnovejše metode zdravljenja bolečin na trgu. Določimo, katera sredstva dejansko delujejo in katera so na žalost samo tržna prevara. Pri tako veliki izbiri se je včasih težko odločiti za pravo, vsekakor pa je dobro vedeti, katera sredstva bodo dokazano in resnično pomagala vašemu hišnemu ljubljenčku in za katera boste zgolj zapravili denar.

Zdravil ne predpisujem, temveč to prepuščam primarnemu veterinarju vašega hišnega ljubljenčka, če se strinja.

Lajšanje bolečin je običajno dolgotrajen proces, ki ga je treba redno nadzorovati in prilagoditi potrebam vašega hišnega ljubljenčka, a ob pravilni izvedbi močno pripomore k njegovemu počutju, kakovosti življenja in daljšemu življenju.

Cena?

Prvo srečanje za akupunkturo: konzultacija/pregled/svetovanje plus terapija je 65 eur.

Terapije po prvom srečanju so 45 eur ali 35 eur, odvisno o frekvenci srečanja/paketu.

Ostalo:

Samo konzultacija/pregled/svetovanje, brez terapije, je 45 eur.

Nasveti le po telefonu: 20 eur (če pa prihajate na terapije, nasveti po telefonu so seveda brezplačni)

TEL: 069 932 180

Ljubljana

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close